SPORT TIPS

TIP 1: WED OP EEN SPORT DIE JE VAAK KIJKT

Ga jij wedden op sport? Dan is het handig dat je altijd betrokken blijft en de nodige kennis hebt. Het is natuurlijk het leukste als je wed op een sport waar je verstand van hebt en die je op de tv op dat moment aan het bekijken bent. Zo word een potje sport kijken nog spannender! Als je wed op een sport waar je geen verstand van hebt doe je een wilde gok. Neem bijvoorbeeld wedden op paarden. Als je daar geen verstand van hebt weet je niet op welk paard je moet wedden. Welk paard is het beste en welke kwaliteiten heeft het? Zorg dat je dus de nodige kennis hebt om je winst nog meer te vergroten.

TIP 2: KEN DE WEDDEN SCHAPPEN

Er zijn vele weddenschappen bij online bookmakers waarop je kunt wedden. Dit kan per sport of per bookmaker verschillen welke weddenschappen ze aanbieden. Zorg er daarom dus voor dat je weet welke weddenschappen er zijn en wat het inhoud. Zoek en online bookmaker die de desbetreffende weddenschap op sport waarop jij wilt wedden aanbied. Je hebt verschillende weddenschappen zoals: Wedden op een team, wedden op een speler of wedden op een uitslag. Als je wilt wedden op een uitslag is dit een groot risico omdat dit een grove gok is. Maar als je deze wint zal de winst lekker zijn.

TIP 3:BLIJF BETROKKEN

Als je gaat wedden op sport en dit een vast ritueel is, is het handig om betrokken te blijven. Op deze manier wordt het wedden op sport je wat makkelijker gemaakt. Welke speler of welk team heeft zwakke punten?  Wie zijn de tegenstanders en wat zijn hun zwakke punten? Misschien heeft iemand een blessure waardoor diegene minder presteert. Door hiermee rekening te houden kan je makkelijker bepalen op wie je wed of op welke weddenschap je wilt wedden. Veel succes!

SPORTEN OM OP TE WEDDEN

SPORT

VOETBAL

SPORT

PAARDEN

SPORT

DARTEN

SPORT

FORMULE 1

SPORT

WIELRENNEN

SPORT

BOKSEN, MMA & UFC

SPORT

TENNIS

SPORT

BASKETBAL

SPORT

SCHAATSEN

SPORT

HOCKEY