ROULETTE TIPS

TIP 1: SPEEL GEEN AMERIKAANS ROULETTE

Je hebt verschillende soorten roulette spellen zoals Europees, Frans en Amerikaans roulette. Bij de Europese roulette heb je maar 1 groen vakje met een 0 op het roulettewiel. Hier leg je echter bijna nooit op omdat dit zelden voorkomt dat die hier op valt. Bij Amerikaans roulette heb je in plaats van 1, 2 groene vakjes met een 0 waardoor je dus nog minder kans hebt om te winnen als je op zwart of rood hebt ingezet. Hiermee is het huisvoordeel 5,26% terwijl dit bij het Europese roulette 2,70% is. Dit is dus ongunstig voor jou als speler. Mocht je in Amerika een casino bezoeken en wil je roulette spelen, dan heb je soms ook roulettetafels met maar 1 groen vakje.

TIP 2: ER IS GEEN STRATEGIE

Er is geen strategie bij het spelen van roulette. Je doet een wilde gok in de hoop dat je geluk hebt. Vele mensen denken dat het balletje een geheugen heeft waardoor ze kunnen voorspellen waar het balletje de volgende ronde op gaat vallen. Dit is echter niet waar. Sommige denken dat als de eerste paar rondes het balletje op zwart is gevallen de kans kleiner is dat die de volgende ronde hij ook op zwart land. Er is geen machine die onthoud waar het balletje op is gevallen. Het balletje kan dus ten alle tijden op elke kleur vallen. Daarnaast heb je dus ook nog kans dat het balletje op het groene vakje met 0 komt te vallen.

TIP 3: WEET WAAROP JE KAN GOKKEN

Roulette is een vrij eenvoudig spel om te leren waardoor het toegankelijk is voor iedereen. Zorg er wel ten alle tijden voor dat je weet wat het spel inhoud en hoe het werkt voordat je het gaat spelen. Er zijn verschillende keuzes waaruit je kunt kiezen bij het inzetten op roulette. Het is dus handig om deze uit je hoofd te kennen en te weten welke waardes deze inzetten hebben.

ROULETTE SPELLEN

ROULETTE

IMMERSIVE ROULETTE

ROULETTE

LIGHTNING ROULETTE FIRST PERSON

ROULETTE

LIGHTNING ROULETTE

ROULETTE

MEGASTAR ROULETTE

ROULETTE

SPEED ROULETTE LIVE

ROULETTE

FRANS ROULETTE

ROULETTE

GOLD ROULETTE

ROULETTE

EUROPEES ROULETTE