BLACKJACK TIPS

TIP 1: LEER DE SPELREGELS

Dit is de meest voor de handlezende tip maar is wel zeer belangrijk. Vandaar dat we dit nog eens extra willen benadrukken. Als je het spel niet kent heeft het ook geen zin om het te spelen. Vooral niet als je voor geld gaat gokken. Laat je niet verleiden, casino’s lokken graag nieuwe spelers omdat deze nog wat minder van de spellen weten en daardoor minder kans hebben om te winnen. Leer ook bepaalde strategie├źn kennen die je kunt toepassen bij een potje blackjack. Wil je goed van tevoren oefenen? Speel potjes blackjack met familie of vrienden of probeer de gratis blackjack versies op internet. Zo bereid je je extra goed voor op een potje blackjack.

TIP 2:GOEDE KEUZES MAKEN

Bij blackjack sta je soms welleens op een punt dat je een lastige keuze moet maken. Speel je op safe, of neem je een risico? Als je bijvoorbeeld op het puntenaantal 17 zit, wil je natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij de 21 komen. Je kunt dus om nog een kaart vragen. Dit is een risico aangezien je een 10 kan krijgen als kaart. Als dat gebeurd ben je dood en lig je uit het spel. Probeer dus de beste keuzes te maken en probeer aan te voelen waneer je wel en waneer je niet een risico kan nemen. Na meerdere potjes blackjack spelen zal je hierin misschien al wat beter zijn.

TIP 3: SPEEL EERST DE BASIS VAN BLACKJACK

Blackjack heeft verschillende soorten varianten die er gespeeld kunnen worden (zie overzicht hieronder). Deze varianten hebben het origineel blackjack spel als basis, maar gaan soms net iets anders. Ben je dus een beginnende gokker en ken je blackjack nog nier goed?Begin dan eerst met het basis blackjack spel te spelen. Als je deze onder de knie hebt zullen de andere blackjack varianten je ook goed afgaan.

TIP 4: SPLITS GEEN TIENEN

Bij blackjack heb je soms de keuze om kaarten te splitten. Hierdoor heb je dus eigenlijk 2 verschillende rijen met kaarten waarmee je tegen de bank speelt. Als je bij deze twee rijen allebei goede kaarten hebt, heb je dus dubbele winst. Dit kan best lekker zijn, maar brengt ook veel risico’s met zich mee. Daarom moet je goed weten welke kaarten je wel en niet moet gaan splitten. Het is niet handig om kaarten met een puntenaantal van 10 te splitten. Zelfs waneer de dealer zelf een slechte kaart heeft is dit niet handig. Een slechte kaart van een dealer zegt nog bijna niks. Als je twee tienen wil gaan splitsen heb je op dat moment al een puntenaantal van 20, dit betekend dus dat je 1 punt verwijderd bent van de 21. De kans is dus vrij groot dat je het potje kunt winnen. Door de tienen de splitten graaf je soms alleen maar je eigen graf en gooi je de eventuele winst weg.

BLACKJACK SPELLEN

BLACKJACK

BLACKJACK ATLANTIC CITY

BLACKJACK

BLACKJACK PROFESSIONAL SERIES

BLACKJACK

AMERICAN BLACKJACK

BLACKJACK

BLACKJACK PARTY

BLACKJACK

BLACKJACK SURRENDER

BLACKJACK

BLACKJACK MULTI HAND

BLACKJACK

BLACKJACK EXCHANGE

BLACKJACK

BLACKJACK PLAYERS CHOICE